Blog

Dagvoorzitter van het RunnersFest Hardloopfestival is Paul Bierman, alias de Entertrainer ‘Als je rent leef je langer. Maar tegelijkertijd vliegen de jaren voorbij. Dan kunnen we maar beter plezier hebben’. Als Entertrainer zal Paul tijdens het eerste RunnersFest op planeet Aarde ervoor zorgen dat iedereen een toptijd beleeft. Hij is zelf hardloper en spreekt onze …

by chris
mei 26, 2022

Koen loopt hard, mediteert dagelijks, is fan van ijsbaden en chocola en schrijft boeken. Hij schreef 8 boeken en van zijn werk zijn meer dan 150.000 exemplaren verkocht.

by chris
mei 20, 2022

Honoré is als trainer 6 keer naar de Olympische Spelen geweest, heeft 14 jaar ervaring als bondscoach in Nederland en Noorwegen en trainde vele toppers uit binnen- en buitenland. Honoré heeft op en om Papendal een grote groep nationale en internationale talenten getraind en geeft tegenwoordig veel lezingen op internationale podia. Daarnaast organiseert hij Beter Beweeg & Loop projecten …

by chris
mei 19, 2022

In topsport kringen beter bekend als toonaangevend trainer van onder meer Nelli Cooman en diverse Olympische en wereldkampioenen. In 2000 heeft Henk Kraaijenhof de overstap gemaakt naar het in kaart brengen van stress, vermoeidheid en burn-out (de titel van zijn meest recente boek). Met zijn bedrijf Vortx heeft hij bijna 10.000 mensen getest waaronder topsporters …

by chris
mei 13, 2022

Maaike de Vries (1972) is gezondheidswetenschapper, gepromoveerd aan het Radboudumc. Ze is een ervaren directeur, bestuurder, adviseur, dagvoorzitter en toezichthouder in de zorg en schreef meerdere bestsellers.

by chris
mei 9, 2022

Wim is opgeleid als algemene atletiektrainer. Naast dat hij ooit statisticus en onderzoeker was, geeft hij nu zo’n 30 jaar training.

by runnersfest
mrt 23, 2022

Gerard van der Poel is een ervaren docent, auteur en consultant die zich al sinds 1986 verdiept in de wetenschap achter stretching.

by runnersfest
mrt 18, 2022

Ronald Valkenburg is sportfysiotherapeut, sportpodoloog, hardlooptrainer en opleider, leefstijlcoach.

by runnersfest
mrt 16, 2022

Rico is sportpsycholoog en begeleidt individuele topatleten en nationale teams die zich richten op de Olympische Spelen.

by runnersfest
feb 1, 2022