Sprekers Loopwijzer Hardloopclinincs
Loopwijzer RunnersFest
Loopwijzer Hardloopclinincs

Loopwijzer is een hardloopschool en we geloven dat iedereen het in zich heeft om een beter leven te krijgen door hard te lopen. Het is onze missie om je te helpen een complete en blijvende hardloper te worden.

Loopwijzer is aanwezig met een stand waar je langs kunt gaan voor advies en verzorgt workshops en activiteiten die je hardloopleven blijvend zullen verbeteren!

Hardlooptrainers Machiel Klaarenbeek, Maarten Soen en René van Ravenzwaaij verzorgen workshops: “verbeter je hardlooptechniek”
Lichter lopen, sneller worden en verder gaan met zo min mogelijk kans op blessures? Doe mee met de workshop verbeter je hardlooptechniek om een technisch betere hardloper te worden (en om te stoppen met sjokken😉)

Hardlooptrainer en sportief arts Kevin stroek verzorgt een workshop: “verbeter je trailruntechniek”
Trailrunnen is zo veel meer dan hill reps en onverharde duurloopjes doen! In deze workshop leer je hoe je stijgt en daalt en soepel en efficiënt over de trailpaadjes gaat!

Trainers en tempoleiders begeleiden je op een “loopje over de mooiste trailpaadjes van het Amsterdamse bos in jouw eigen tempo”.
Loop mee voor een fraai rondje en verken de mooiste paadjes van het Amsterdamse bos! We lopen in verschillende tempogroepen zodat je altijd in je eigen tempo gezellig samen het bos verkent. Duur 45 minuten, Afstanden afhankelijk van tempo 6-9 km. (8-13kmu)